Date Parallel بیا کتنه {Year}
دا بلکل یو خلاص او نوی سایټ ده, د همجنسي او همجنسبازانو لپاره غیر باینری او د ایل جی بی ټی کیو د نورو غړو لپاره,دا مهمه ده چې له تعصب او نفرت څخه پاکه فضا رامینځته کړو, Date Parallel د دی لپاره دا سایټ د هرچا لپاره شتون لري, او خلګو ته اجازه ورکوي چې مختلفه شیان تجربه کړي۔ دا {Website} صرف د لیدو کتو لپاره مخصوص شوی او د هغه خلګو لپاره چې د ملګری په لټون کې دي۔ د ټولو پروفایل عکسونو اپلوډ لپاره د لاسي تصویب پروسه شتون لري. دا یو اضافه امنیتي سهولت ده ترڅو ډاډ ترلاسه شي چې حسابونه ریښتیني دي (درغلي نه ده) او د اعلان پراساس هرډول مینځپانګه ، یا نامناسب توکي له مینځه وړل. د دې معنی دا ده چې تاسو به یوازې ریښتیني خلک ومومئ څوک چې غواړي ریښتینې بوختیا ولري. د معلوماتو خوندي ساتل مهم دي ، او دا د دې حقیقت له مخې تضمین کیږي چې د کارونکيو پروفایلونه په عامه توګه شتون نلري, او غیر راجستر شوي کاروونکو ته د لیدو وړ ندي. د سایټ لپاره راجسټریشن وړیا دی ، نو کارونکي به د حساب جوړولو لپاره هیڅ فیس ورنکړي.
کار او څنګه Date Parallel کار کوي
ځینې وختونه تاسو ممکن د خلکو څخه پیغامونه ترلاسه کړئ چې تاسو نه غواړئ ورسره اړیکه ونیسئ. یا ، تاسو ممکن د ترسره کولو په پرتله ډیر بلنې ترلاسه کړئ. که دا قضیه وي ، تاسو د نورو کاروونکو د بندولو اختیار لرئ. دا په ځانګړي توګه ګټور دی که څوک په نامناسب ډول چلند کوي ، یا د سایټ د چلند کوډ نه تعقیبوي. یوځل چې تاسو د "بلاک کارونکي" سهولت څخه ګټه پورته کړی ، تاسو به نور د دې کس څخه نه څه وګورئ یا څه واورئ. دا هم امکان لري چې دا خلک د سایټ مدیرانو ته راپور ورکړي.
چټ/پیغام لیږل د عصري لیدو کتو سایټونو او غوښتنلیکونو لازمي برخه ده. Date Parallel د بل کارونکي سره د شخصي چیټ بلنه بللو یا منلو وړتیا وړاندیز کوي.
بنسټیز لټونونه شتون نلري. همچنان ، د فلټرونو پراساس ډیر ځانګړي لټونونه (جنس ، عمر ، عکس ، اوس آنلاین کاروونکي) شتون نلري.
فایدی
تاسو کولی شئ غوره شوي کارونکي بند کړئ ، که تاسو وغواړئ. دوی به ونشي کولی له تاسو سره اړیکه ونیسي.
کارونکي کولی شي یو بل ته بلنه ورکړي چې په شخصي چیټونو کې برخه واخلي. دا سهولت د میچونو ترمینځ اړیکې لپاره لازمي ده.
عکسونه د ماډریټرانو لخوا په لاسي ډول تایید شوي. دا د جعلي حسابونو رامینځته کیدو مخنیوي کې مرسته کوي او نامناسب یا واضح عکسونه فلټر کوي.
یو افلیکیشن د آپیل پلورنځي له لارې ستاسو آی فون/ای فیډ ته ډاونلوډ کیدی شي.
زیانونه
سایټ ځواب ورکونکی ندی ، پدې معنی چې په تلیفونونو او ټابلیټونو کې کارول مشکل کیدی شي (پاڼه ممکن د وسیلې سکرین اندازې سره سم شکل ونلري).
تاسو ته Date Parallel د انډرایډ افلیکیشن د ډانلوډ کیدو وړاندیز نه کوي۔.
د کارونکي ایمیل ته اړتیا نشته د نوم لیکنې لپاره تایید شي. له همدې امله ، دا امکان لري چې په سایټ کې جعلي حسابونه شتون ولري.
قیمت او تادیه شوي غړیتوب اختیارونه - د غړیتوب لګښت څومره دی؟ ایا Date Parallel وړیا دی؟
دا Date Parallel په بشپړ ډول وړیا ده او هیڅ تادیه شوی غړیتوب نلري ، یا د امتحان کولو حساب. او نه دا د سکونو یا کریډیټ سیسټم کاروي ترڅو نورو سایټونو ته د مختلف ترویجونو لپاره تادیه وکړي (لکه د پیغام لیږل ، نورو کاروونکو ته ډالۍ ، یا نورې ګټې).
دا Date Parallel د آزموینې تادیه شوي غړیتوب اختیارونه نه وړاندې کوي.
دا Date Parallel د تادیه شوي غړیتوب اختیارونه نه وړاندې کوي.
دا Date Parallel د سکې پر بنسټ سیسټم نه وړاندې کوي ، په کوم کې چې تاسو د عملونو لپاره پیسې ورکوئ ، لکه بل کاروونکي ته د پیغامونو لیږل یا مجازی ډالۍ.
د Date Parallel لپاره کوپن کوډونه او تخفیفونه
د Date Parallel لپاره اوس مهال هيڅ کوپن او تخفیفونه شتون نه لري۔.
نوم ليکنه; په Date Parallel کی څنګه نوم لیکنه وکړو؟
د راجسټریشن فورمه اوږدوالی متوسط اوږدوالی لري (اعظمي 5-10 ساحې لري).
افلیکیشن او د موبایل ورژن
د ای او ایس سره د تلیفون یا ټابلیټ لپاره ، Date Parallel خپل افلیکیشن وړاندې: کوي ، کوم چې تاسو کولی شئ د آپیل پلورنځي څخه ډاونلوډ کړئ. د انډرایډ غوښتنلیک شتون نلري. تاسو اړتیا نلرئ دا افلیکیشن ډاونلوډ کولو پرمهال بیا راجستر شئ. په اپلیکیشن کې چې کوم سهولیات شتون لري هغه تاسو په ویب سایټ کې لاسته راوړلی شی۔.
محرمیت او نوم نه ښودل
د آنلاین لیدو کتو لپاره عامه او خصوصي خدمات شتون لري. که تاسو یو څوک یاست چې ستاسو هویت ته ارزښت ورکوي او غواړي ستاسو معلومات خوندي کړي ، تاسو ممکن وغواړئ یو خصوصي پلیټ فارم غوره کړئ. د عامه نیټه ایښودنې خدمات ډیری وختونه هرچا ته اجازه ورکوي ، حتی غیر راجستر شوي کاروونکي ، سایټ ته لاسرسی ومومي او د کارونکي معلومات وګوري.
دا ویب سایټ عامه ده. که تاسو پدې لیدو کتو سایټ کې پروفایل رامینځته کړئ ، دا به دواړه راجسټر او غیر راجسټر شوي کاروونکو ته د لیدو وړ وي. نو محتاط اوسئ او د دې په اړه فکر وکړئ کوم شخصي معلومات او عکسونه چې تاسو یې شریکول غواړئ.
د غلط پروفایلونو او درغلیو مخنیوی
تاسو Date Parallel ته اړتیا نلرئ د خپل ایمیل اکاونټ د تایید لپاره . د ایمیل تایید د جعلي او غلط کاروونکي پروفایلونو مخنیوي لپاره د مخنیوي لومړني وسیلې په توګه کارول کیږي. لدې چې دا پاڼه دا وسیله نه کاروي ، دا امکان لري چې په سایټ کې جعلي پروفایلونه شتون ولري ، نو محتاط اوسئ له چا سره چې تاسو تعامل کوئ.
عکسونه په Date Parallel کې د لاسي تصویب تابع دي. دا یوه مهم سهولت ده چې کاروونکي د جعلي یا درغلي حسابونو سره د متقابل عمل لپاره ساتي. تصویب شوي عکسونه به ټولو راجستر شوي کاروونکو ته د لیدو وړ وي. که تاسو باور لرئ تاسو د جعلي حساب سره متقابل عمل کوئ ، تاسو اختیار لرئ دا کارونکي منځګړیو ته راپور کړئ. ځینې وختونه جعلي پروفایلونه د عکس پراساس په اسانۍ پیژندل کیدی شي.
شرایط;
دا د نیټې سایټ د دې شرایط د لاسرسي وړ لري (تاسو به د دی لپاره لینک ومومی په اصلي صفحه کې). موږ وړاندیز کوو چې تاسو یې د ثبت کولو دمخه ولولئ. که څه هم متن اوږد کیدی شي ، دا مهم دي چې له دې سره ځان وپیژنئ.
د اړیکو معلومات
د Date Parallel د لیدو کتو ځای د Unveil.Social, SBC لخوا پرمخ وړل کیږي ، کوم چې په United States کې راجستر شوی. که تاسو غواړئ له دې شرکت سره اړیکه ونیسئ ، تاسو کولی شئ د اړیکی لپاره لاندې توضیحات وکاروئ;
- د کمپنی نوم; Unveil.Social, SBC;
- هیواد; United States;
- ایمیل ادرس; info@Unveil.Social;
ستاسو حساب لغوه کول - زه څنګه کولی شم په ویب په Date Parallel کې خپل حساب حذف کړم؟
په Date Parallel کې ستاسو پروفایل لغوه کول وړیا دي. تاسو کولی شئ دا د پروفایل مدیریت/تنظیماتو برخې کې آنلاین ترسره کړئ ، یا تاسو کولی شئ د پورته تماس توضیحاتو په کارولو سره د کارونکي ملاتړ سره اړیکه ونیسئ ، چیرې چې دوی به تاسو ته مشوره درکړي چې څنګه خپل پروفایل لغوه کړئ. په Date Parallel کې غړیتوب وړیا دی. له همدې امله ، تاسو اړتیا نلرئ تادیات لغوه کړئ - د تادیې کوم معلومات دننه کړئ ، یا حذف کړئ. تاسو کولی شئ خپل پروفایل په بشپړ ډول حذف کړئ. په هرصورت ، ځینې خلک نه غواړي دا وکړي ، په هغه حالت کې چې دوی غواړي پلیټ فارم ته بیرته راشي. له همدې امله ، تاسو د خپل حساب غیر فعالولو اختیار هم لرئ. که تاسو حذف یا غیر فعال کړئ ، ستاسو د پروفایل معلومات به نور نورو کاروونکو ته د لیدو وړ نه وي. که تاسو د خپل حساب غیر فعال کول غوره کړئ ، او بیا یې بیا فعال کړئ ، ستاسو ټول پخواني معلومات به بیرته راشي. په هرصورت ، که تاسو خپل پروفایل په بشپړ ډول حذف کړئ او بیا یې بیا جوړ کړئ ، نو تاسو به ونشو کولی پخوانۍ خبرې اترې یا معلومات بیرته ترلاسه کړئ.
د Date Parallel قیمتونه: 3.4 /


